Een probleem van velen

 Overgewicht, obesitas, diabetes II, hart– en vaatziektes, zijn terugkerende onderwerpen in tal van tijdschriften en landelijke dagbladen.

Veel mensen voelen zich moe, te dik en ongezond. Vaak hebben zij al van alles geprobeerd, maar meestal met een tijdelijk resultaat.

Na enige tijd waren zij nog dikker dan voorheen; het alom bekende en evenzo gevreesde jojo-effect!

 

De oplossing!

Slim­Line is een revolutionaire afslankmethode voor iedereen die niet kan, wil of geen tijd heeft om te sporten. Persoonlijk advies en

begeleiding is een van de belangrijkste onderdelen van ons concept.

 

Introductiebehandeling

Is uw interesse gewekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een introductiebehandeling. Immers, ieder mens is anders en reageert anders.

We bespreken uw dieetverleden, uw levensstijl, uw eventuele medische achtergrond en we laten u kennis maken met ons concept.

Op basis van deze gegevens én uw persoonlijke wensen en voorkeuren kunnen wij u na afloop een passend advies geven.

 

Waarom kiest u voor Slim­Line bij Salon Voetgevoel?

Omdat onze medewerkers:

 

uw problemen begrijpen

gecertificeerd zijn voor deze speciale behandeling

regelmatig bijscholingscursussen volgen.

 

Bovendien werken wij uitsluitend met originele apparatuur, die regelmatig wordt gecontroleerd en geijkt.

 

De unieke werking van Slim Line

 

Uniek systeem

 

Slim Line werkt volgens een vast patroon waarbij spieren gespannen en ontspannen worden. De spiergroepen worden getraind, zonder dat u zelf beweegt of inspanning verricht. Tijdens de behandeling met Slim Line wordt door het samen­trekken van de spieren, het vet verbrandt en de spieren steviger. Er zijn systemen, die zenden ‘golven’ uit met een puntige top die in contact komen met de spier. Dat is geen prettig gevoel voor de spier, maar belangrijker is dat het contact met de spier maar kort is. De golf van Slim Line daarentegen is een hele ‘platte’ golf die gelei­delijk opkomt en ook geleidelijk weer afneemt. Doordat de kracht van de puls geleidelijk toe– en afneemt, is het contact met de spier langer dan bij andere afslankapparaten. Hierdoor kunnen in kortere tijd betere resultaten worden geboekt. Een behandeling duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. De contracties zijn vergelijkbaar met 300 situps en 400 dijbeen-spieroefeningen. De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren met de opgeslagen energie, in de vorm van vet en het verliezen van centimeters.

 

U kunt deze spiersamentrekkingen ook zien!

 

Naast het behandelen van overgewicht wordt deze methode ingezet voor het versterken van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid. Tevens wordt de opbouw van cellulite gereduceerd.

 

Slim Line kent negen programma’s welke de gekozen spiergroepen aan het werk zetten. Hierbij wordt ook de lymfe functie gestimuleerd, waardoor de tijdens de vetverbranding vrijgekomen afvalstoffen versneld uit het lichaam worden afgevoerd. Dit is belangrijk want een teveel aan afvalstoffen kan neven­effecten, zoals hoofdpijn, veroorzaken. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de conditie van spieren wordt verbeterd, de huid wordt gladder en strakker.

 

Slim Line behandelingen hebben naast gewichtsvermindering en spierversteviging, ook spieropbouw tot resultaat. Knie rug en spierklachten zullen afnemen. Na een bevalling zal het lichaam sneller herstellen als u Slim Line behandelingen volgt. Cellulite wordt verminderd door toepassing van het lymfe drainage­programma.

Nadat de Slim Line pads op de juiste plaat­sen op het lichaam zijn aange­bracht wordt u ingepakt in zoge­noemde warmt­edekens, dit is infra­rood. Na inschakeling van de Slim Line zult u het samentrekken en weer ontspannen van uw spieren gaan ervaren. Tijdens de Slim Line behandeling wordt de intensiteit voorzichtig opgevoerd tot een voor u aangenaam niveau.

 

Gedurende de Slim Line kuur ervaart u dat dit niveau steeds hoger komt te liggen. De eerder genoemde warmt­edekens voeren aan­ge­name warmte toe die er voor zorgt dat niet alleen de boven­liggende, maar ook de onderliggende spier­groepen geactiveerd worden. Ook zorgt deze warmte er voor dat u de volgende dag uw spieren nauwelijks zult voelen.

 

Bij aanvang van de Slim Line kuur wordt u gewogen en gemeten en krijgt u, op verzoek, een uitgebreid op u afgestemd voedingsadvies. Met Slim Line is het mogelijk na een kuur van tien behandelingen (van 17 minuten elk) binnen drie tot vijf weken, hetzelfde resultaat te bereiken als wanneer men maanden zou trainen op de conventionele manier. Over het algemeen kunnen we ervan uit gaan, dat u na het beëindigen van de kuur een verlies heeft van ongeveer 18 tot 21 cm totaal op díe lichaamsgebieden die behandeld worden. Dit komt ongeveer overeen met 1 kledingmaat. Elk lichaam is anders dus iedereen heeft andere resultaten. In totaal kunnen vier lichaamsgebieden worden behandeld.

 

Een onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat de resultaten duurzaam zijn.

Verschillende programma’s voor ieder individueel

 

Afslanken en verstevigen

 

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging) door het lichaam verwijderd. Slim Line helpt u bij gewichtsafname en het verbeteren van de huid. Slim Line zorgt ervoor, dat uw lichaam weer in evenwicht komt. Ook voor mensen met een extreemovergewicht (>25 kg) biedt Slim Line in combinatie met onze voedingsadviezen een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

 

Cellulite

 

Cellulite begint met een verslechtering van de bloedcirculatie; de voedingsstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer regelmatig aan- en afgevoerd zoals voorheen maar zij hopen zich op in de zones tussen de vetcellen. De cellen gaan in groepjes “samenklonteren”; dit resulteert in de sinaasappelhuid. Het systeem werkt met een speciaal ontwikkelde golf, zodat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling in staat worden gesteld het vet te laten verdwijnen.

 

Spierversterking

 

Slim line kan door mannen en zeker ook door getrainde sportmensen gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spierversteviging.

 

Veelgestelde vragen

 

Kan ik een introductiebehandeling boeken?

Wij willen graag met u een introductiebehandeling afspreken, voordat u besluit een kuur van tien behandelingen bij ons te boeken. Een introductiebehandeling duurt ongeveer één uur en naast een afslankbehandeling, wordt tevens het vetpercentage, lichaamsgewicht, lichaamslengte en bloeddruk gemeten. Tevens nemen we nog een aantal andere zaken met u door. Kortom, een complete en persoonlijke lichaamsanalyse. Een introductiebehandeling geeft u een idee wat u tijdens de kuur kunt verwachten en het verplicht u tot helemaal niets. De kosten van deze introductiebehandeling bedragen € 20,-

 

Hoelang duurt de kuur?

 

Wij adviseren de gehele kuur van tien behandelingen binnen drie tot vijf weken af te ronden. Dit houdt in, dat er twee tot drie keer per week behandeld wordt. Een kuur van minder dan 10 keer is niet effectief, omdat er dan geen continuïteit bestaat. Dit zou hetzelfde effect geven als weinig en onregelmatig sporten. Bovendien gaat u tijdens de kuur ook ontgiften, omdat er afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Dit gaat u merken bij de vijfde of zesde behandeling daar de urine sterk gaat ruiken als u naar het toilet gaat. Bij de zesde of zevende behandeling merkt u duidelijke huidveranderingen; de huid wordt tijdens de kuur eerst wat losser en daarna weer steviger. Rond de zevende of achtste behandeling gaat u goed merken dat u centimeters verliest. Het aantal centimeters dat u verliest bouwt u tijdens de kuur geleidelijk op.

 

Hoeveel centimeters verlies ik in één kuur?

 

Het gemiddelde verlies ligt rond de 18 tot 21 cm totaal op de lichaamsgebieden die behandeld worden. Dit komt ongeveer overeen met 1 kledingmaat. Elk lichaam is anders dus iedereen heeft andere resultaten. In totaal kunnen vier lichaamsgebieden worden behandeld.

 

Wanneer wordt er gemeten?

 

Bij aanvang van de kuur wordt er gemeten op plaatsen waar u wilt afslanken. Aan het einde van de kuur wordt er wederom gemeten, zodat wij voor u kunnen bepalen wat u in totaliteit aan vet en centimeters kwijt bent. Het belangrijkste is echter dat u zelf voelt en ziet dat u centimeters aan lichaamsomvang kwijt bent.

 

Moet ik een dieet volgen bij deze afslankmethode?

 

Née, het unieke van Slim line is dat u geen streng dieet hoeft te volgen. Dagelijks voldoende water drinken en bewuster met uw voeding omgaan kan al voldoende zijn. Indien u een extreem overgewicht heeft (meer dan 20 kilo), of u wilt versneld afvallen, gaan wij met u bekijken welk voedingsprogramma bij u past om een optimaal resultaat te behalen.

 

Hoeveel water moet ik bij deze behandeling op een dag drinken?

 

Gedurende de hele kuur moet u twee liter water (of kruiden­drank) per dag drinken, het is aan te raden dit ook na de kuur te blijven drinken. Water is de enige belangrijke katalysator om gewicht te verliezen en om het eraf te houden. Water onderdrukt het hongergevoel en helpt het lichaam om opgeslagen vet af te breken. Studies hebben aangetoond dat bij vermindering van watertoevoer vetdepots worden vergroot, terwijl bij meer water drinken juist vetdepots worden verkleind.

 

 

Wat gebeurt er als ik stop met de kuur, vliegen de centimeters er dan zo weer aan?

 

Als u klaar bent met de kuur kunt u uw nieuwe figuur behouden door voldoende te bewegen. Als u 30 minuten per dag gaat wandelen of fietsen beweegt u al voldoende. Indien u echter niet de mogelijkheid heeft om voldoende te bewegen, dan kunt u bij ons ook een onderhoudskuur doen. U kunt dan één keer in de week of twee weken terugkomen voor een behandeling.

 

Kan ik Slim Line vergelijken met andere afslankapparaten?

 

Née, absoluut niet. Deze afslankapparaten zenden “golven” uit met een puntigetop die in contact komt met de spier. Ten eerste is dat geen prettig gevoel voor de spier, maar belangrijker is dat het contact met de spier maar kort is. De Slim Line golf daarentegen is een heel “platte” golf die geleidelijk opkomt en ook geleidelijk weer afneemt. Behalve meer comfort voor de cliënt, betekent dit vooral dat de periode van contact met de spier langer is. Hierdoor is Slim­line in staat in kortere tijd betere resultaten te boeken.